Cikgu Ross

My photo
'A wife, a, mum, a friend and a teacher..'Take my hand and never let go. Be my friend and lets colour this world with friendship rainbow. Be pure..dont lie. Di sini kita wujudkan persahabatan, kita warnakan ia dengan perkongsian cerita, ilmu dan segalanya yang bisa kita jadikan panduan, pegangan serta pengajaran.

CdiQ™

Thursday, March 29, 2012

Taman Herba lagi.....heeee..januari 2012

Salam... lama dah tak update blog ni... cikgu ross le ni sibuk dan menyibuk.. sibuk dengan bebudak PMR ... sibuk dengan budak2 kelas Geografi SPM ... DAN menyibuk dengan bebudak PEncinta  Alam..
Haaaa.... Cerita Taman Herba kite ye... Sekarang ni kat taman tu dah ada pokok2 baru ... seperti ulam raja, sadri, kuchai, selasih dan kemangi.... kecik2 lagi..nak tunjuk gambarpun memalukan pokok2 tu je.. ngeeee... nanti bila dah tumbuh besar saya akan upload...
ni masa awal 2012...selepas cuti sekolah... para ahli pencinta alam SMKSB sama2 mengemas taman, bagus dorg2 ni....
subur gak rimbunan pandanus ni.........heeee

adoyai.... masih tak menariklah taman ni...... tapi tak pe...nanti2 berubahlah ni...kena tambah pokok ni..

No comments:

HOW MUCH DO U CARE?

Dalam kehidupan, manusia terkadang mudah mengeluh dan menyerah pada keadaan. Tapi dengan dorongan orang-orang yang kita cintai disekitar kita, semangat kita akan bangkit kembali dan meraih kemenangan.
Tambahan:Jadi, jika Anda sedang down maka gunakanlah teman dan mintalah orang-orang dekat untuk memberi motivasi dan dor
ongan kepada Anda. Sebaliknya jika Anda merasakan teman atau orang dekat Anda sedang mengalami hal itu, maka pastikan Anda memberikan suatu kontribusi. Kontribusi banyak sekali bentuknya termasuk memotivasi dan mendorong mereka untuk bangkit adalah kontribusi yang luar biasa harganya
. sumber: http://katamutiara.net/